Hundedækkener

Kategorier:

Thundershirt - hundedækken med beroligende effekt

369,00 kr.

Rehab hundedækken

449,00 kr.

Håndlavet hundesweater

169,00 kr.

Hundedækken i blød fleece

389,00 kr.

BUSTER Softshell Hundedækken

189,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3483 personer som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 37 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1537 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. 27 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 275 kunder, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores produktlister viser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt i Danmark.