Hundefløjter

Kategorier:

Hundefløjte, højfrekvent lydløs fløjte

29,95 kr.

Acme hundefløjte snor, sort

29,95 kr.

Acme hundefløjte snor, orange

29,95 kr.

Acme hundefløjte 211.5, Sort

129,00 kr.

Acme hundefløjte 211.5, Orange

129,00 kr.

Acme hundefløjte 210.5, Sort

129,00 kr.

Acme hundefløjte 210.5, Orange

129,00 kr.

Acme hundefløjte 211½

89,00 kr.

Acme hundefløjte 210½

89,00 kr.

Acme hundefløjte 210 prof. med trille

95,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 705 kundeanmeldelser, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Gilpa.dk i skrivende stund 3483 fans på deres side. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 752 personer som er fans af deres side. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 275 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 5205 mennesker som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktlister præsenterer varer til juniorer, samt til herrer og damer. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt.