Hundegitter til Bilen

Kategorier:

Hundegitter til nakkestøtter - kan lægges ned

579,00 kr.

Hundegitter til bil - til nakkestøtterne

579,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Gilpa.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 37 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1537 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Dogshop.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 275 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 240 har givet den højeste karakter. MyPets.dks Facebook-side har i øjeblikket 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne fremviser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer som kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.