Hundehalsbånd i læder

Kategorier:

WALKER rundt læder hundehalsbånd

95,00 kr.

Trænings hundehalsbånd i blød elglæder

339,00 kr.

Soft læder hundehalsbånd sort/brun

199,00 kr.

Soft læder hundehalsbånd med nitter

275,00 kr.

Soft læder hundehalsbånd brun/sort

199,00 kr.

Rundsyet læderhalsbånd

65,00 kr.

Rundsyet blødt læder hundehalsbånd

199,00 kr.

Rock læder hundehalsbånd - m.træstruktur

599,00 kr.

Læder hundehalsbånd med Swarovski sten

299,00 kr.

Læder hundehalsbånd med præg af firben

389,00 kr.

Læder hundehalsbånd m Swarovski sten og stjerner

329,00 kr.

Hundehalsbånd, rundsyet læder 12mm

199,00 kr.

Hundehalsbånd, rundsyet kalvelæder 8mm

149,00 kr.

Hundehalsbånd, rundsyet kalvelæder 6mm

149,00 kr.

Hundehalsbånd, Rundsyet kalvelæder 10mm

169,00 kr.

Hundehalsbånd, rundsyet kalvelæder

149,00 kr.

Hundehalsbånd Sort i læder

99,00 kr.

Hundehalsbånd Naturfarvet læder

59,00 kr.

Hundehalsbånd med læderstikninger

138,00 kr.

Hundehalsbånd i læder med guldnitter

499,00 kr.

Hundehalsbånd i Elglæder

375,00 kr.

Hundehalsbånd i blødt elglæder

199,00 kr.

Hundehalsbånd elg læder

169,00 kr.

Hunde halsbånd, italiensk kalvelæder

149,00 kr.

Greyhound halsbånd i kalvelæder

339,00 kr.

Elglæder hundehalsbånd med messingpænde

274,00 kr.

Elglæder hundehalsbånd med kromspænde

128,00 kr.

Croco læder hundehalsbånd

379,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 705 tidligere kunder, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1304 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4500 produkter.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 275 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores guides præsenterer tilbud til piger og drenge, men også til voksne. Om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og gerne med fri fragt.