Hundehuler

Kategorier:

Hundehule model Minou, beige/brun Small

259,95 kr.

Hundehule model Minou, beige/brun Large

349,00 kr.

Hundehule model Minou, beige/brun

259,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3483 personer som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 37 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Dogshop.dk 752 fans. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. På Facebook har MyPets.dk 5205 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktoversigter fremviser produkter til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis levering.