Hundejakker

Kategorier:

Ruffwear Stumptown hundejakke

695,00 kr.

Ruffwear Quinzee hundejakke

829,00 kr.

Ruffwear Quinzee hundejakke

829,00 kr.

Ruffwear Overcoat hundejakke

695,00 kr.

Polsteret hundejakke Wendy

299,00 kr.

Polar fleece hundejakke sort

209,00 kr.

Polar fleece hundejakke Rød

209,00 kr.

Hundejakke Utah

299,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Gilpa.dk i skrivende stund 3483 fans på deres side. 114 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Dogshop.dk 752 fans. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvoraf 240 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktlister viser produkter til juniorer, men også til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.