Hundekasser

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Gilpa.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1537 kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Produktlisterne fremviser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de gode varer der kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.