Hundemad

Kategorier:

Køletaske til VOM

34,95 kr.

Essential foderspand til 12.5 kg hundemad

69,00 kr.

ZiwiPeak dåse hundemad med oksekød

35,00 kr.

ZiwiPeak dåse hundemad med Lammekød

35,00 kr.

ZiwiPeak dåse hundemad med lam og makrel

35,00 kr.

ZiwiPeak dåse hundemad med hjort

54,00 kr.

Pappy hundemadskål

129,50 kr.

Kitty hundemadskål

119,00 kr.

Keramik hundemad og vand skål

119,00 kr.

Hundemadskål Woof

149,00 kr.

Hundemadskål med små hunde

149,00 kr.

Hundemadskål i melamin m.løs inderskål

99,00 kr.

Hundemadskål i melamin m.løs inderskål

99,00 kr.

Hundemadskål i klare farver

105,00 kr.

Hundemadras Selvvarmende

259,00 kr.

Hundehalsbånd med hundemotiv

329,00 kr.

Ekstra inderskål til hundemadskål i melamin

32,00 kr.

DOTS hundemadskål i melamin m.løs inderskål

119,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 641 personer har givet dem den højeste karakter. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Gilpa.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Gilpa.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 37 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og fragten koster fra 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktlisterne indeholder produkter til babyer og børn, men også til herrer og damer. Uanset om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er præsenteret i den her kategori er automatisk udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har ledt flere millioner af varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til hundemad, og som den derfor beregner matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den i øvrigt medtaget søgeord, som andre mennesker sandsynligvis bruger i relation til det, fx hundemadras eller hundemad tilbud. Det har den benyttet som inspiration til, at vise de mest relaterede varer.

Det er også tydeligt at andre mennesker søger efter eksempelvis hundemad test og hundemad tyskland, eller hundemadskål. Den viden har søgerobotten også benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Derudover viser data, at søgefraserne hundemad uden korn og hundemad rema 1000 ligeledes er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene hundemad netto og hundemad pedigree. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at mindst ét af dem fangede din interesse.