Hundemadrasser

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 641 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og leveringen koster blot 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Internetbutikken Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Vores artikler præsenterer produkter til piger og drenge, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.