Hundeposer

Kategorier:

Hundeposer til høm høm, 1 rulle á 50 poser

19,95 kr.

Hundeposer til høm høm dispenser

9,95 kr.

Hundeposer til høm høm dispenser

9,95 kr.

Hundeposer til hundens høm høm, ekstra kraftige

19,95 kr.

Hundeposer til hundens høm høm, 5 ruller

75,00 kr.

Hundeposer til hundens høm høm, 30 ruller

325,00 kr.

Hundeposer til hundens høm høm, 10 ruller

149,95 kr.

Hundeposer til hundens høm høm, 1 rulle

19,95 kr.

Hundeposer ekstra kraftig, storkøb i hele kasser

250,00 kr.

Refill hundepose

29,00 kr.

Refil hundeposer i festlige farver

49,00 kr.

Hundeposer Refill sæt, passer til Bon Ton

39,00 kr.

Bon Ton Nano refill hundeposer

33,00 kr.

Bon Ton Nano Luxury holder til hundeposer

149,00 kr.

Bon Ton Classic refill hundeposer

39,00 kr.

Bon Ton Classic holder til hundeposer, Sort

79,00 kr.

Bon Ton Classic holder til hundeposer, Sort

79,00 kr.

Bon Ton Classic holder til hundeposer, Sort

79,00 kr.

Bon Ton Classic holder til hundeposer, Blå

79,00 kr.

Bio Refill hundepose

39,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 37 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4500 varer.

MyPets.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 275 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Produktlisterne præsenterer varer til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter der kan købes på tilbud og helst med fri fragt.

Produkterne der er vist på denne side er udvalgt automatisk af vores robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til hundeposer, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den i øvrigt inddraget søgeudtryk, som den vurderer at andre folk typisk benytter i sammenhæng med det, fx hundeposer netto og hundeposer til stativ. Det har den brugt som ekstra inspiration til, at vise de mest relevante produkter.

Det kan også ses at andre mennesker eksempelvis søger efter hundeposer stativ og hundeposer bio, eller hundeposer fakta. Den viden har robot-søgeren ligeledes brugt for, at navigere igennem de flere millioner af varer. For øvrigt viser vores data, at søgefraserne hundeposer med duft og hundeposer bøde er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene hundeposer biltema og hundeposer nej tak. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de præsenterede produkter, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.