Hundepuder

Kategorier:

Memory foam hundeseng/hundepude, Oliven, XL

949,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Oliven, Large

649,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Grå, XL

949,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Grå, Large

649,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Camel, XL

949,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Camel, Large

649,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Beige, XL

949,00 kr.

Memory foam hundeseng/hundepude, Beige, Large

649,00 kr.

REALAX oval hundepude

89,00 kr.

Hundepude til hundebur

129,00 kr.

Hundepude med patchwork

179,00 kr.

Hundepude med får

599,00 kr.

Dog Gone Smart hundepude

229,00 kr.

Danish Design memory hundepude grå

649,00 kr.

Danish Design memory hundepude blå

649,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Gilpa.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Dogshop.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. 27 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 275 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne præsenterer varer til juniorer, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis levering.