Hunderamper

Kategorier:

Petwalker hunderampe / bilrampe i hård plastic

939,00 kr.

Petwalk hunderampe til bilen, 1.8 meter

1.999,00 kr.

Hunderampe, sammenklappelig, 39 x 160 cm

869,00 kr.

Hunderampe, 3 vejs foldbar, 39x150cm

527,00 kr.

Artfex hunderampe

1.299,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Gilpa.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Gilpa.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 37 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Dogshop.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores guides præsenterer dig for varer til babyer og børn, samt til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde gode produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.