Hunderygsække

Kategorier:

Ruffwear Approach hunderygsæk

849,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 641 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Gilpa.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 752 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 4500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter fremviser produkter til juniorer, samt til kvinder og mænd. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.