Hundesenge På Ben

Kategorier:

Mælson Soft Bed hundeseng på ben, Medium

875,00 kr.

Mælson Soft Bed hundeseng på ben, Large

1.085,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3483 fans. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.