Hundesnore

Kategorier:

Soft læder hundesnor, Sort på brun

399,00 kr.

Soft læder hundesnor, Brun på sort

399,00 kr.

Smal hundesnor i blød nappa læder

319,00 kr.

Rogz Utility Multipurpose Hundesnor

139,50 kr.

Rogz Utility Hundesnor

58,00 kr.

Rogz Bone Hundesnor

59,00 kr.

Hunter Vario hundesnor i nylon

64,00 kr.

Hundesnor med stjerner

219,00 kr.

Hundesnor i blød elglæder

349,00 kr.

Hundesnor i bjergbestiger line 45 cm

129,50 kr.

Hundesnor i bjergbestiger line 180 cm

119,00 kr.

Hundesnor i bjergbestiger line 120 cm

129,50 kr.

Fenriz Kobbel - Hundesnor til 2 Hunde

99,00 kr.

EzyDog Zero Shock hundesnor

249,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og det koster kun 35 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

MyPets.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Vores artikler præsenterer dig for produkter til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.