Hundesofaer

Kategorier:

Hunter Hundesofa Grimstad

799,00 kr.

Hundesofa Gent, antibakteriel

629,00 kr.

Hundesofa Boston i microfiber, grå

469,00 kr.

Hundesofa Boston i microfiber, brun

469,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 37 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt Dogshop.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 5205 mennesker som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter fremviser varer til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.