Hundetandbørster

Kategorier:

Tandbørstesæt med 4 hundetandbørster

19,95 kr.

Ekstra børstehoveder til elektrisk hundetandbørste, Small

39,00 kr.

Ekstra børstehoveder til elektrisk hundetandbørste, L

39,00 kr.

Ekstra børstehoveder til elektrisk hundetandbørste

39,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 705 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 37 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 240 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har MyPets.dk 5205 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MyPets.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter fremviser produkter til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt.