Hundetandpastaer

Kategorier:

Hundetandpasta, leversmag

79,95 kr.

Hundetandpasta med mint

39,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3483 fans. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1537 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. MyPets.dks Facebook-side har i øjeblikket 5205 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til juniorer, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde gode produkter der kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.