Hundetasker

Kategorier:

TBag deLuxe taske

439,00 kr.

TBag deLuxe taske

399,00 kr.

TBag deLuxe taske

399,00 kr.

Shaun The Sheep Hundetaske

379,00 kr.

Ryan Taske, Stor

289,00 kr.

Ryan Taske, Lille

269,00 kr.

Ryan Taske

269,00 kr.

Riva hundetaske i nylon

309,00 kr.

On Tour rygsæk til hunde, medium

139,00 kr.

Hundetaske XL model Maxima

779,00 kr.

Hundetaske Sissy, eksklusivt look

849,00 kr.

Hundetaske og rejseseng Holly

699,00 kr.

Hundetaske model Jayden

319,00 kr.

Hundetaske model Georgia

319,00 kr.

Hundetaske model Elisa, hvid

379,00 kr.

Hundetaske Jamie til hunde og katte, 55x30x30

314,95 kr.

Hundetaske Jamie til hunde og katte, 48x27x25

279,00 kr.

Hundetaske Jamie til hunde og katte

279,00 kr.

Hundetaske Alina, pink/sort

279,00 kr.

Hundetaske Alina, grå/bordeaux

379,00 kr.

Sort hundetaske til hund

279,00 kr.

Quiltet hundetaske

399,00 kr.

Letvægts hundetaske til hund

1.499,00 kr.

Hundetaske, trolley grå/blå

649,00 kr.

Hundetaske, rygsæk

599,00 kr.

Hundetaske, max trolley

599,00 kr.

Hundetaske Sweet dog

399,00 kr.

Hundetaske med bamse til lille hund eller kat

499,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 37 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 752 personer som er fans af deres side. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 275 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

MyPets.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter indeholder produkter til juniorer, samt til voksne. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.