Hundetræning

Kategorier:

Unghunde og andre begyndere med Gitte Asmann - UDSOLGT

975,00 kr.

Slagelse HundeCenters Træningsbaner

20,00 kr.

Hvalpetræning med Gitte Asmann - OPSTART 24. August 2019 - UDSOLGT

1.165,00 kr.

Hoftetaske til hundetræningen

115,00 kr.

Godbidstaske til hundetræning

59,95 kr.

Fritidsbukser - ideel til hundetræning

399,00 kr.

Dock Hundetræning legetøj

75,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3483 fans. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og det koster kun 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dogshop.dk efter kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 4500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 275 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). MyPets.dks Facebook-side har i øjeblikket 5205 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores artikler indeholder varer til juniorer, men også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.

Varerne der fremvises i den her samling er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget flere millioner af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til hundetræning, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også inddraget søgefraser, som andre mennesker normalt skriver i relation til det, fx hundetræning københavn og hundetræning odense. Det har den brugt som inspiration til, at vise de mest relevante produkter.

Data viser også at andre mennesker søger efter eksempelvis hundetræning aalborg og hundetræning århus, og hundetræning horsens. Den viden har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Desuden viser vores data, at søgefraserne hundetræning roskilde og hundetræning fyn ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af søgerobotten ligesom søgeordene hundetræning amager og hundetræning esbjerg. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.