Hundetrimmere

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Gilpa.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på hele 9,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1537 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 1304 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. 27 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister indeholder tilbud til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.