Hunter Hundeseler

Kategorier:

Hunter Vario hundesele til gåturen

169,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 705 kundeanmeldelser, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 35 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På Facebook har MyPets.dk 5205 fans på nuværende tidspunkt.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MyPets.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.