Hvalpegårde

Kategorier:

Løbegård til hvalpe, 8 kantet

789,00 kr.

Sektion, koksgrå fittings til hvalpegård

429,00 kr.

Sektion, koksgrå fittings til gamle udgave af hvalpegård

199,00 kr.

Pet Play Pen hvalpegård

1.099,00 kr.

Måtte til Pet Play Pen hvalpegård

449,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvoraf imponerende 641 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Gilpa.dk i skrivende stund 3483 fans på deres side. 114 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. I alt 27 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 275 kunder, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg MyPets.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne fremviser tilbud til piger og drenge, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.