Hvalpehalsbånd

Kategorier:

Hvalpehalsbånd, 6 stk pr. pakke, lyse farver, 22-35 cm

89,95 kr.

Hvalpehalsbånd, 6 stk pr. pakke, lyse farver, 17-25 cm

79,95 kr.

Hvalpehalsbånd til opdrættere, 6 stk pr. pakke, mørke farver, 22-35 cm

89,95 kr.

Hvalpehalsbånd til opdrættere, 6 stk pr. pakke, mørke farver, 17-25 cm

79,95 kr.

Hvalpehalsbånd til opdrættere, 6 stk pr. pakke, mørke farver

79,95 kr.

Hvalpehalsbånd med velcro, 12 stk

99,00 kr.

Hvalpehalsbånd i lyse farver, 6 stk pr. pakke

79,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 705 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og leveringen betaler du kun 37 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. I alt 27 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dogshop.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores guides præsenterer dig for varer til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.

Produkterne der fremvises på den her oversigt er udvalgt af vores produktrobot. Den har kigget et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til hvalpehalsbånd, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den desuden medregnet søgefraser, som den kan se at andre folk formentlig benytter i forbindelse med det, fx hvalpehalsbånd velcro og hvalpehalsbånd opdrætter. Den kan den benytte som information til, at kunne vise de tættest beslægtede produkter.

Vores data viser også at folk leder efter hvalpehalsbånd maxi zoo og hvalpehalsbånd og snor, og hvalpehalsbånd sæt. Denne data har robotten ligeledes brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det i data ses, at søgningerne hvalpehalsbånd i forskellige farver og hvalpehalsbånd pakke ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene id hvalpehalsbånd og små hvalpehalsbånd. Vores håb er at du er tilfreds de viste produkter, og at nogle af dem vækkede din interesse.