Id Voks

Kategorier:

Freak Liquid WAX 200ml

99,00 kr.

ID Hair Beach Gum (100 ml)

149,00 kr.

ID Hair Dusty Bronze (100 ml)

149,00 kr.

ID Hair Extreme titanium (hår voks) - 100 ml

77,00 kr.

ID Hair Hard gold (hår voks) - 100 ml

69,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 14000 varer.

NiceHair.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 37612 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 31933 personer har givet toprating. På Facebook har NiceHair.dk 225196 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 4607 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Du har på NiceHair.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg NiceHair.dk nu

Webshoppen Lookfoxy.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 300 varer.

På Trustpilot har Lookfoxy.dk en score på hele 6,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 43 kunder, hvor det er yderst imponerende at 14 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Lookfoxy.dk i skrivende stund 608 fans på deres side. Her er der 10 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 3,9 ud af 5.

Det er på Lookfoxy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover får du hos Lookfoxy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Lookfoxy.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Netbutikken Made4men.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6942 tidligere kunder, hvoraf hele 5800 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 6276 personer som er fans af Made4men.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Made4men.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Made4men.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Made4men.dk nu

Vi samler de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Produktoversigterne indeholder varer til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.

Varerne der er fremvist på denne side er automatisk udvalgt af vores robot. Den har nemlig ledt et utal af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til id voks, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes medregnet søgninger, som den estimerer at andre folk med stor sandsynlighed bruger i sammenhæng med det, fx id voks tilbud eller id voks normal. Det bruger den som ekstra information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Det kan også ses at andre mennesker leder efter eksempelvis id voks bilka og id voks føtex, eller id voks netto. Den her viden har robot-søgeren ligeledes brugt til, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne id voks matas og id voks black er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne id voks grå og id voks fakta. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.