Infrarøde Terrassevarmere

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. I alt 17 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har godkendt Texas.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 4033 personer som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2434 anmeldelser, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Produktoversigterne præsenterer tilbud til babyer og børn, men også til voksne. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.