Ingrid Bergmann Roser

Kategorier:

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. Plantetorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 17187 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret Plantetorvet.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Blomsterverden.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 2413 kundeanmeldelser, hvoraf 2189 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 2866 personer som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Blomsterverden.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Blomsterverden.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Produktoversigterne indeholder tilbud til børn, samt til herrer og damer. Om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.