Inov8 Sko

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 81 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores guides fremviser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.