Interval Timere

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Apuls.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 28136 anmeldelser, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Bodylab.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6901 kunder, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer dig for varer til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.