iPhone holdere til cykler

Kategorier:

Klickfix Smartphone Holder SMALL 7x12.5cm

299,00 kr.

Klickfix Smartphone Holder MEDIUM 9x16cm

399,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Pedalatleten.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister præsenterer dig for varer til babyer og børn, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt.