Julekugler

Kategorier:

Kähler omaggio julekugler (guld)

239,20 kr.

Hübsch julekugle træ natur stk 2

38,25 kr.

Hübsch julekugle porcelæn hvid/sølv stk 3

85,00 kr.

Hübsch julekugle plastik sort/blå/mørkeblå/rosa small stk 4

102,00 kr.

Hübsch julekugle m/fjer klar/sort stk 2

68,00 kr.

Hübsch julekugle keramik mørkegrå/lysegrå/rosa/hvid stk 4

127,50 kr.

Hübsch julekugle keramik hvid stk 3

85,00 kr.

Hübsch julekugle hvid stk 2

59,50 kr.

Hübsch julekugle brun stk 2

59,50 kr.

The oak men - Santa Balls - Oak

124,00 kr.

The oak men - Santa Balls - Dark oak

124,00 kr.

The oak men - Santa Balls - Black

124,00 kr.

Omaggio julekugler guld (3 stk. i en pakke)

179,20 kr.

Kähler - Omaggio Julekugler 3-pak - Perlemor

179,20 kr.

Kähler - Nobili julekugler - vintergrå (3 stk. i en pakke)

179,20 kr.

Kähler - Nobili julekugler - jade (3 stk. i en pakke)

179,20 kr.

Kähler - Nobili julekugler - hvid (3 stk. i en pakke)

179,20 kr.

Kähler Nobili Dekorationskugler Vintergrå

299,00 kr.

Kähler Nobili Dekorationskugler Syrenrosa

299,00 kr.

Kähler Hammershøi Julekugle

129,00 kr.

AYTM Monili Julekugle Sort Glas

79,00 kr.

AYTM Monili Julekugle Klar Glas

79,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 826 kunder, og dette er takket være hele 583 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Designfund.dk 12763 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 31 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 18000 varer at vælge i mellem.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 2129 af dem har givet topkarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 600 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 206 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 9539 fans. Samlet set er der 109 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover tilbyder MoebelKompagniet.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra MoebelKompagniet.dk når der er gået 2-12 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 194 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Her er der 44 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt Illux.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Wallstickerland.dk 39170 fans på nuværende tidspunkt. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til børn, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.

Produkterne der er fremvist i denne kategori er genereret af vores interne produktrobot. Den har nemlig kigget flere millioner af varer igennem med det formål at finde dem der mest muligt relaterer sig til julekugler, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den desuden medregnet søgeord, som den kan se at andre normalt skriver i forbindelse med det, fx julekugler med navn og julekugler med billede. Det kan den bruge som ekstra inspiration til, at præsentere de tættest beslægtede produkter.

Det er også tydeligt at folk søger efter eksempelvis julekugler her går det godt eller julekugler med tekst, eller julekugler glas. Denne data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. Derudover viser data, at søgeudtrykkene julekugler klar glas og julekugler med navn lav selv ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeordene julekugler arne og carlos opskrift og julekugler royal copenhagen brugt. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.