Julius K9 Seler

Kategorier:

Labels til Julius K9 seler, Bodyguard, 16 * 5 cm

29,95 kr.

Julius K9 Super-grip Halsbånd m/håndtag, sort

199,95 kr.

Julius K9 Super-grip Halsbånd m/håndtag, rød

149,00 kr.

Julius K9 Super-grip Halsbånd m/håndtag, Lyserød

149,00 kr.

Julius K9 Super-grip Halsbånd m/håndtag, Blå

149,00 kr.

Julius K9 Læder halsbånd, sort

55,95 kr.

Julius K9 IDC Lumino halsbånd, fluorescerende

169,00 kr.

Refleks Labels til Julius K9 seler

39,00 kr.

Julius K9 IDC Hundesele,

159,00 kr.

Julius K9 IDC Bæltesele

175,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 37 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 752 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 35 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer dig for produkter til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.

Produkterne der er fremvist på den her side er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig bedst til julius k9 seler, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover medregnet søgninger, som den ser at andre normalt bruger i relation til det, fx julius k9 sele labels og julius k9 sele anmeldelse. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vi ser også at mennesker eksempelvis søger efter julius k9 sele baby 2 og julius k9 sele golden retriever, samt julius k9 sele labrador. Denne viden har søgerobotten også taget i brug for, at navigere igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt viser vores data, at søgefraserne julius k9 sele maxi zoo og julius k9 sele lilla ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene julius k9 sele lyserød og julius k9 sele text. Vores håb er at du er tilfreds de viste varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.