Juniorneste

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 126 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 116 personer har givet toprating. Lige nu er der 14538 personer som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. 86 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 60 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra MamaMilla.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MamaMilla.dk nu

Internetbutikken NatureBaby.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 8000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 859 tidligere kunder, hvoraf imponerende 748 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 21728 personer som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. 147 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NatureBaby.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra NatureBaby.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 3725 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 3302 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så har du 90 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Legehjulet.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 28 kr. Hvis du bestiller for mere end 995 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Artiklerne viser produkter til børn, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer der kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.