Kædeadskillere

Kategorier:

Unior stifter til kædeadskiller - 2 stk.

19,00 kr.

Unior kædeadskiller - Pro - 5-12 gear

249,00 kr.

Unior kædeadskiller - Basic - 5-12 gear

99,00 kr.

Stift til kædeadskiller 10 stk.

49,00 kr.

Shimano - Spindel til kædeadskiller TL-CN27

59,50 kr.

PRO - Kædeadskiller - Til 8, 9, 10 og 11 speed kæder

179,00 kr.

Park Tool - Stifter til kædeadskiller model CT 2/3/5 og 7 - 2 stk

34,00 kr.

Kædeadskiller XLC

59,00 kr.

Kædeadskiller til Shimano op til 10 speed

59,00 kr.

Kædeadskiller Shimano 6-11 gearskæde

299,00 kr.

Kædeadskiller Pro sølv/sort

149,00 kr.

Kædeadskiller Park Tool CT-5 mini model - passer op til 11 gears kæder

149,00 kr.

Kædeadskiller Park Tool CT-32 Stor

339,00 kr.

Kædeadskiller i stål

39,00 kr.

Atredo - Stifter til kædeadskiller - 10 stk.

79,95 kr.

Atredo - Multitool - 9 funktioner - Med kædeadskiller - Blank

99,95 kr.

Atredo - Multitool - 17 funktioner - Med kædeadskiller

149,95 kr.

Atredo - Multitool - 12 funktioner - Med co2 inflator og kædeadskiller

199,95 kr.

Atredo - Kædeholder til kædeadskiller - reservedel

39,95 kr.

Atredo - Kædeadskiller - Til 6 - 10 gears kæder og 410/408

29,95 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2505 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Her er der 100 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Produktlisterne indeholder tilbud til børn, og samtidig også til voksne. Om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde de gode produkter du kan købe til lave priser og helst med gratis levering.