Kædelåse til cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Pedalatleten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der gratis levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter viser tilbud til juniorer, men også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter som kan købes på udsalg og helst med gratis levering.