Kædemålere

Kategorier:

Unior kædemåler - Professionel

169,00 kr.

Kædemåler Wippermann Connex

139,00 kr.

Kædemåler Point - måler slitage på kæden

69,00 kr.

Kædemåler Park Tool CC-32

99,00 kr.

Kædemåler Park Tool CC-2 proffesionel

279,00 kr.

BBB - Kædemåler - Multiværktøj - måler slitage på kæden

49,00 kr.

Atredo - Kædemåler - Måler kædeslid

19,95 kr.

SuperB Biketools 2 i 1 kædemåler og kædekrog

99,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Ud af disse er der 49 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 175 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. 12 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores guides indeholder varer til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.