Kæderensere til cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og fragten koster fra 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler viser tilbud til juniorer, samt til herrer og damer. Uanset om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.