Kædestrammere

Kategorier:

Shimano Alfine - Kædestrammer CT-S510 Fixed type

159,00 kr.

Shimano Alfine - Kædestrammer CT-S500 - Sølv

149,00 kr.

Shimano Alfine - Kædestrammer CT-S500 - Sort

149,00 kr.

Kædestrammer til gearøje.

159,00 kr.

Kædestrammer til gearøje

169,00 kr.

Kædestrammer til bl. a. BMX

69,00 kr.

Kædefører Exustar Thermoplastik sort

99,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2505 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Produktlisterne fremviser produkter til babyer og børn, samt til voksne. Om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.