Kælke med rat

Kategorier:

Snow rider kælk

399,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2434 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1970 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3 personer som er fans af deres side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Produktlisterne indeholder tilbud til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer du kan købe til lave priser og helst med fri fragt.