Kæmpestenbræk

Kategorier:

Kæmpestenbræk Rotblum - Bergenia cordifolia Rotblum

46,19 kr.

Kæmpestenbræk Rotblum - Bergenia cordifolia Rotblum

62,44 kr.

Kæmpestenbræk Herbstblüte - Bergenia cordifolia...

74,94 kr.

Kæmpestenbræk Bressingham White - Bergenia cordifolia...

62,44 kr.

Kæmpestenbræk Bressingham White - Bergenia cordifolia...

68,69 kr.

Kæmpestenbræk Bressingham White - Bergenia cordifolia...

81,19 kr.

Kæmpestenbræk Baby Doll - Bergenia cordifolia Baby Doll

62,44 kr.

Kæmpestenbræk Baby Doll - Bergenia cordifolia Baby Doll

68,69 kr.

Kæmpestenbræk Baby Doll - Bergenia cordifolia Baby Doll

81,19 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA hybrid Vinterglöd

62,44 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA hybrid Rosi Klose

81,19 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA hybrid Rosi Klose

74,94 kr.

Kæmpestenbræk - BERGENIA cordifolia Eroica®

81,19 kr.

Kæmpe-Stenbræk Vinterglød - Bergenia cordifolia...

36,19 kr.

Kæmpe-Stenbræk Vinterglød - Bergenia cordifolia...

61,19 kr.

Kæmpe-Stenbræk Abendglut - Bergenia cordifolia Abendglut

74,94 kr.

Kæmpe-Stenbræk - Bergenia purpurascens

62,44 kr.

Kæmpe stenbræk Pink Dragonfly - Bergenia hybrid Pink...

62,44 kr.

Kæmpe stenbræk - Bergenia cordifolia

62,44 kr.

Kæmpe stenbræk - Bergenia cordifolia

29,94 kr.

Kæmpe stenbræk - Bergenia cordifolia

46,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Plantetorvet.dk har 17187 fans på deres Facebook-side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Plantetorvet.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Plantetorvet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der fri fragt.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2413 anmeldelser, og dette er takket være hele 2189 5-stjernede anmeldelser. Blomsterverden.dk har i skrivende stund 2866 fans på deres Facebook-side. 21 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Blomsterverden.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Blomsterverden.dk, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores guides præsenterer varer til piger og drenge, og samtidig også til voksne. Hvad end du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt.

Produkterne der er fremvist i den her kategori er udvalgt af vores robot. Den har ledt ekstremt mange varer igennem for at finde dem der relaterer sig bedst til kæmpestenbræk, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden inddraget søgninger, som den ser at andre mennesker typisk bruger i forbindelse med det, fx kæmpestenbræk bunddække eller kæmpestenbræk pris. Den kan den benytte som ekstra viden til, at fremvise de mest aktuelle varer.

Vi ser også at andre mennesker leder efter kæmpestenbræk plantorama og kæmpestenbræk deling, og kæmpestenbræk giftig. Denne data har robotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgeordene kæmpestenbræk pasning og kæmpestenbræk plantning ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten nøjagtig som søgeordene kæmpestenbræk flytning og kæmpestenbræk frø. Vores håb er at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at nogle af dem kunne bruges.