Kærmindesøster

Kategorier:

Kærmindesøster Variegata - Brunnera macrophylla Variegata

93,69 kr.

Kærmindesøster Variegata - Brunnera macrophylla Variegata

81,19 kr.

Kærmindesøster Jack Frost - Brunnera macrophylla Jack Frost

112,44 kr.

Kærmindesøster Jack Frost - Brunnera macrophylla Jack Frost

174,94 kr.

Kærmindesøster Jack Frost - Brunnera macrophylla Jack Frost

99,94 kr.

Kærmindesøster Hadspen Cream - Brunnera macrophylla Hadspen...

93,69 kr.

Kærmindesøster Betty Bowring - Brunnera macrophylla Betty...

81,19 kr.

Kærmindesøster Betty Bowring - Brunnera macrophylla Betty...

99,94 kr.

Kærmindesøster - BRUNNERA macrophylla Mr. Morse

124,95 kr.

Kærmindesøster - Brunnera macrophylla

46,19 kr.

Kærmindesøster - Brunnera macrophylla

41,19 kr.

Kærmindesøster - Brunnera macrophylla

62,44 kr.

Kærmindesøster - Brunnera macrophylla

87,44 kr.

Kærmindesøster - BRUNNERA macro. Looking Glass®

112,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 2189 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Blomsterverden.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores artikler viser tilbud til drenge og piger, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er vist på den her oversigt er udvalgt af vores webshop-robot. Den har ledt ekstremt mange produkter igennem for at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet kærmindesøster, og som den derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den derudover medtaget søgefraser, som den kan se at andre mennesker med stor sandsynlighed bruger i forbindelse med det, fx kærmindesøster frø og kærmindesøster hvid. Det benytter den som ekstra information til, at kunne vise de tættest beslægtede varer.

Vi kan også se at folk leder efter kærmindesøster skygge eller kærmindesøster formering, eller kærmindesøster brunnera macrophylla. Den data har robotten også taget i brug for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt viser data, at søgningerne kærmindesøster spiselig og kærmindesøster mr morse ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne kærmindesøster plantorama og kærmindesøster jack frost. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at mindst ét af dem kunne bruges.