Kalkmaling

Kategorier:

LADY Minerals Kalkmaling - Tidens store trend

0,00 kr.

KALK Rødvig Sandkalk Hvid 13 Liter Kornstr: 0-0,3

399,00 kr.

KALK Rødvig Sandkalk Hvid

399,00 kr.

KALK Rødvig Sandkalk (Farvet) 13 Liter Kornstr: 0-0,3

999,00 kr.

KALK Rødvig Sandkalk (Farvet)

999,00 kr.

KALK Rødvig Kulekalk Hvid

549,00 kr.

KALK Rødvig Kalkvand (Farvet)

799,00 kr.

KALK Rødvig Kalkvand

249,00 kr.

KALK Rødvig Kalkmælk Hvid

429,00 kr.

KALK Rødvig Kalkmælk (Farvet)

1.099,00 kr.

KALK Ren Vægmaling 10 Liter

1.599,00 kr.

KALK Ren Facademaling 10 Liter

1.799,00 kr.

Jotun LADY Minerals Sealer 0,75 Liter

249,00 kr.

Jotun LADY Minerals Revive Farvekort

0,00 kr.

Jotun LADY Minerals Revive 9 Liter

799,00 kr.

Jotun LADY Minerals Kalkmaling 2,7 Liter

649,00 kr.

Jotun LADY Minerals Kalkmaling 0,68 Liter

269,00 kr.

Jotun LADY Minerals Kalkmaling

649,00 kr.

Jotun LADY Minerals inkl. Sealer

799,00 kr.

Jotun LADY Minerals Farvekort

0,00 kr.

St. Astier rulbar kalkmaling - Hvid 5 Liter

0,00 kr.

Jotun Lady Minerals - Kalkmaling

649,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Malgodt.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1996 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1895 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Malgodt.dk i skrivende stund 2607 fans på deres side. Samlet set er der 84 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 50 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2470 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 2315 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har DecoFarver.dk 3420 fans. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver DecoFarver.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 120 dage.

DecoFarver.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

BNFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 39 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 36 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har BNFarver.dk 490 fans. 52 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

BNFarver.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 59 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter fremviser tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer. Hvad end du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er vist på den her oversigt er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har nemlig kigget ekstremt mange produkter igennem for at finde frem til dem der bedst relaterer sig til kalkmaling, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig inddraget søgeord, som den vurderer at andre folk sandsynligvis bruger i forbindelse med det, fx kalkmaling væg og kalkmaling møbler. Det har den benyttet som inspiration til, at liste de mest relaterede produkter.

Det kan også ses at mennesker søger efter eksempelvis kalkmaling jotun og kalkmaling bilka, og kalkmaling bauhaus. Den viden har robot-søgeren også brugt til, at navigere igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt viser data, at søgeordene kalkmaling silvan og kalkmaling til væg er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne kalkmaling farver og kalkmaling grøn. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.