Kappa Bukser

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Apuls.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. På Facebook har Bodylab.dk 106486 fans på nuværende tidspunkt. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. I alt 15 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktlisterne fremviser varer til drenge og piger, samt til damer og herrer. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og helst med fri fragt.