Karabinhager

Kategorier:

Victorinox - Nøglevedhæng i sort læder m. karabinhage

39,00 kr.

Victorinox - Kæde med 2 karabinhager (80 cm)

39,00 kr.

Victorinox - Kæde med 2 karabinhager (40 cm)

29,00 kr.

Victorinox - Kæde med 2 karabinhager (38 cm)

55,00 kr.

Victorinox - Karabinhage til halsrem

9,00 kr.

Victorinox - Halsrem m. karabinhage (Rød)

25,00 kr.

Victorinox - Halsrem m. karabinhage (Lilla)

25,00 kr.

Victorinox - Halsrem m. karabinhage

25,00 kr.

Mil-Tec - Paracord Survival Kit Small (Sort)

69,00 kr.

Mil-Tec - Paracord Survival Kit Small (Olivengrøn)

69,00 kr.

Mil-Tec - Paracord Survival Kit Small

69,00 kr.

Mil-Tec - Paracord Survival Kit Large (Sort)

129,00 kr.

Mil-Tec - Paracord Survival Kit Large (Olivengrøn)

129,00 kr.

Mil-Tec - Paracord Survival Kit Large

129,00 kr.

Leatherman - Crater C33TX Foldekniv (Stål)

469,00 kr.

Leatherman - Crater C33TX Foldekniv (Sort)

499,00 kr.

Leatherman - Crater C33TX Foldekniv

469,00 kr.

BLACKHAWK! - "D" Karabiner (Uden skruelås)

118,30 kr.

BLACKHAWK! - "D" Karabiner

118,30 kr.

Karabinhage Guard edelweiss

97,95 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 10000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2053 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1716 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 59555 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Friluftsland.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 55 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6290 anmeldelser, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 45588 mennesker som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. Samlet set er der 475 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,4 ud af 5.

Du har på GrejFreak.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt GrejFreak.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GrejFreak.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 287 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 189 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. 55Nord.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

55Nord.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 109 kunder, hvoraf hele 89 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 2529 personer som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. 46 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 30 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 749 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores guides indeholder tilbud til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde de bedste produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.

Varerne der fremvises i den her kategori er genereret af vores shopping-robot. Den har kigget flere millioner af varer igennem for at finde dem der relaterer sig bedst til karabinhager, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den samtidig medregnet søgninger, som den vurderer at andre med stor sandsynlighed benytter i forbindelse med det, fx karabinhager til nøgleringe og karabinhager klatring. Det kan den bruge som ekstra information til, at vise de mest aktuelle varer.

Vores data viser også at andre er på udkig efter karabinhager til gynge og karabinhager thansen, og karabinhager til tasker. Denne data har robot-søgeren også taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. I øvrigt kan det i data ses, at søgeordene karabinhager rustfri og karabinhager jem og fix ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren ligesom søgefraserne karabinhager harald nyborg og karabinhager med lås. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de fremviste varer, og at minimum ét af dem kunne bruges.