Karl Lagerfeld Parfumer

Kategorier:

Karl Lagerfeld Women EDP 45 ml

495,00 kr.

Karl Lagerfeld Women EDP 25 ml

335,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 14000 varer.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 37612 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 31933 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 225196 personer som er fans af deres side. 4607 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra NiceHair.dk, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 399 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 300 varer.

På Trustpilot har Lookfoxy.dk en score på hele 6,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 43 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 14 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lookfoxy.dk i skrivende stund 608 fans på deres side. Ud af disse er der 10 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 3,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover prismatcher Lookfoxy.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Lookfoxy.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Netbutikken Made4men.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 5800 5-stjernede anmeldelser. Made4men.dk har i skrivende stund 6276 fans på deres Facebook-side. 75 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Made4men.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Made4men.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter præsenterer tilbud til drenge og piger, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er vist i den her kategori er søgt frem af vores robot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet karl lagerfeld parfume, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes indregnet søgefraser, som andre mennesker ofte bruger i forbindelse med det, fx karl lagerfeld parfume fleur de pecher og karl lagerfeld perfume for him. Det benytter den som information til, at fremvise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at andre mennesker eksempelvis leder efter karl lagerfeld parfume kl eller karl lagerfeld perfume review, samt karl lagerfeld perfume photo. Denne data har robot-søgeren også brugt til, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. I øvrigt viser data, at søgeudtrykkene karl lagerfeld parfume private klub og karl lagerfeld perfume ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene karl lagerfeld perfume for her og karl lagerfeld perfume sun moon stars. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at mindst ét af dem kunne bruges.