Karlsson Ure

Kategorier:

Karlsson Wall Clocl Mr. Blue KA5634

599,00 kr.

Karlsson Wall Clocl Mr. Black KA5632

599,00 kr.

Karlsson Wall clock Vintage black round glass

349,00 kr.

Karlsson Wall clock Vigorous (Sort)

499,00 kr.

Karlsson Wall clock Slate large

449,00 kr.

Karlsson Wall clock Sensu XL steel black

399,00 kr.

Karlsson Wall clock Sensu Steel Gold

299,00 kr.

Karlsson Wall clock On The Edge black w. chrome hands

349,00 kr.

Karlsson Wall clock Normann station (Sort)

599,00 kr.

Karlsson Wall clock Normann station (Hvid)

599,00 kr.

Karlsson Wall clock Normann station (Grå)

599,00 kr.

Karlsson Wall clock Mirage (Sort)

349,00 kr.

Karlsson Wall clock Mirage (Kobber)

349,00 kr.

Karlsson Wall clock Mirage (Guld)

349,00 kr.

Karlsson Wall Clock Minimal Jungle Green KA5507GR

379,00 kr.

Karlsson Wall clock Meek MDF

699,00 kr.

Karlsson Wall clock Marble Hexagon green

599,00 kr.

Karlsson Wall Clock Gold Elegance

399,00 kr.

Karlsson Wall clock Gold Elegance

399,00 kr.

Karlsson Wall clock Dura (Lys)

249,00 kr.

Karlsson Wall clock Dura

249,00 kr.

Karlsson Wall Clock Charm KA5821GY

299,00 kr.

Karlsson Wall clock Charm

399,00 kr.

Karlsson Wall clock Butterfly Hands Black

399,00 kr.

Karlsson Wall clock Butterfly Hands

399,00 kr.

Karlsson Alarm clock Hexagon

249,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

Netbutikken DitUr.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

På Trustpilot har DitUr.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos DitUr.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 99 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra DitUr.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 1000 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Besøg DitUr.dk nu

Webshoppen GoldenTimes.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 2984 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter. På Facebook har GoldenTimes.dk 3011 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 35 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt GoldenTimes.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på GoldenTimes.dk leveret inden for 3 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg GoldenTimes.dk nu

GuldsmedOestergaard.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 10000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 2141 af dem har givet topkarakter. GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. 175 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister fremviser varer til børn, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.