Kattefoder

Kategorier:

1st Choice Indoor Vitality Kattefoder, 5,44 kg

299,00 kr.

1Choice Weight Control Kattefoder (Light), 5,44 kg.

339,00 kr.

1Choice sterilized kattefoder 5 kg

329,00 kr.

1Choice sterilized kattefoder 10 kg

599,00 kr.

1Choice senior kattefoder 5,44 kg

339,00 kr.

1Choice Healthy Skin & Coat kattefoder 5,44kg

319,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. 114 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Gilpa.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Gilpa.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 37 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Dogshop.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 35 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 4500 varer at vælge i mellem.

MyPets.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg MyPets.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores guides viser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.

Varerne der fremvises i den her kategori er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem for at finde frem til dem der minder mest om søgeordet kattefoder, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Foruden din søgetekst har den desuden medregnet søgeudtryk, som andre mennesker ofte bruger i forbindelse med det, fx kattefoder test eller kattefoder tyskland. Det har den benyttet som ekstra information til, at fremvise de tættest beslægtede varer.

Vi ser også at mennesker søger efter eksempelvis kattefoder steriliseret eller kattefoder royal canin, samt kattefoder automat. Den her viden har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. Desuden kan det ses i data, at søgningerne kattefoder uden korn og kattefoder maxi zoo ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene kattefoder med højt proteinindhold og kattefoder royal canin tilbud. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de præsenterede produkter, og at ét eller flere af dem kan bruges.