Kattegrus

Kategorier:

Litter Pearls 100% naturligt kattegrus, 9 kg

499,00 kr.

Litter Pearls 100% naturligt kattegrus, 3.6 kg

229,00 kr.

Litter Pearls 100% naturligt kattegrus, 1.8 kg

129,00 kr.

Extreme Classic kattegrus med lavendel, 14 kg

159,95 kr.

Extreme Classic kattegrus med babypudder, 14 kg

139,95 kr.

Ever Clean Extra Strength Unscented, klumpende kattegrus - 10 Liter

79,95 kr.

Catrine Premium Super kattegrus, 7.5 kg

99,95 kr.

Catrine Premium Extra kattegrus, 7.5 kg

99,95 kr.

Nova kattetoilet m/kulfilter & Vega kattegrusskovl

159,00 kr.

Litter Pearls kattegrus, 3,6 kg

179,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 705 tidligere kunder, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 3483 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos Gilpa.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Dogshop.dk 752 fans. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 275 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til juniorer, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde gode varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der er præsenteret i denne kategori er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig bedst til kattegrus, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Foruden din søgetekst har den også inddraget søgeord, som den estimerer at andre mennesker normalt benytter i forbindelse med det, fx kattegrus netto og kattegrus test. Det kan den bruge som ekstra information til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Vores data viser også at andre folk søger efter eksempelvis kattegrus tilbud eller kattegrus klumpende, og kattegrus aldi. Den her data har robot-søgeren også taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene kattegrus fakta og kattegrus tyskland ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene kattegrus rema og kattegrus coop. Vi håber at du er tilfreds med de præsenterede varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.