Kattehalsbånd

Kategorier:

Refleks kattehalsbånd

49,00 kr.

Klassisk kattehalsbånd

39,00 kr.

Kattehalsbånd TEDDY

59,00 kr.

Kattehalsbånd med stjerner

45,00 kr.

Kattehalsbånd med refleks

29,00 kr.

Kattehalsbånd med refleks

29,00 kr.

Kattehalsbånd I belong to.. m. refleks

25,00 kr.

Hunter kattehalsbånd stribes

49,00 kr.

Hunter kattehalsbånd Dots

49,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 705 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 35 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 275 kunder, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. MyPets.dk har i skrivende stund 5205 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister viser varer til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der vises i denne kategori er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til kattehalsbånd, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den ligeledes medtaget søgefraser, som den ser at andre mennesker formentlig benytter i sammenhæng med det, fx kattehalsbånd med navn eller kattehalsbånd med gps. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at fremvise de mest aktuelle produkter.

Vi kan også se at andre leder efter kattehalsbånd med sikkerhedslås og kattehalsbånd med navneskilt, og kattehalsbånd med elastik. Denne data har robot-søgeren også brugt for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden viser vores data, at søgefraserne kattehalsbånd med lys og kattehalsbånd med refleks er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene kattehalsbånd mod flåter og kattehalsbånd elastik. Vi håber virkelig at du er tilfreds de listede varer, og at minimum ét af dem kan bruges.