Kattehuler

Kategorier:

Minou kattehule, pink/grå

274,95 kr.

Minou kattehule

274,95 kr.

Minou kattehule

274,95 kr.

Kattetunnel model Chruch

439,00 kr.

Kattehule Hilla, sand/mørkebrun

499,00 kr.

Kaline kattehule, taupe/creme

269,00 kr.

Kaline kattehule, grå / creme

289,00 kr.

Hyggeplads til radiatoren

159,00 kr.

Hundehule model Minou, beige/brun Small

259,95 kr.

Hundehule model Minou, beige/brun Large

349,00 kr.

Hundehule model Minou, beige/brun

259,95 kr.

Hunde - Kattehule model Leo

329,00 kr.

Selvvarmende Hundeseng - fra Oster small

549,00 kr.

Catrine kattehule i sort suede

269,00 kr.

1st Choice legetunnel

99,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 641 personer har givet toprating. Lige nu er der 3483 personer som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, og dette er takket være hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. 27 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 275 kunder, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores produktlister fremviser produkter til drenge og piger, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.